Zalm met sojascheuten, zoete maïs en ananas
Zalm met sojascheuten, zoete maïs en ananas

Zalm met sojascheuten, zoete maïs en ananas

30 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 873 kcal
Vet 47 g
Koolhydraat 60.7 g
Eiwit 50.1 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappelen en kook ze 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  3. Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de diepgevroren zalm 10 min.

  4. Doe 2 eetl. olijfolie bij de vis en voeg de diepgevroren sojascheuten toe. Giet er het sap van de ananas bij (leng eventueel aan met water zodat u 2 dl vocht hebt). Verkruimel er het blokje visbouillon over en laat 5 min. garen.

  5. Voeg de ananasblokjes en de uitgelekte maïs toe. Kruid met peper en zout en laat nog zo'n 5 min. opwarmen.

  6. Afwerking:
  7. Dien onmiddellijk op en serveer met de natuuraardappelen.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Schil de aardappelen en kook ze 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.

  3. Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de diepgevroren zalm 10 min.

  4. Doe 2 eetl. olijfolie bij de vis en voeg de diepgevroren sojascheuten toe. Giet er het sap van de ananas bij (leng eventueel aan met water zodat u 2 dl vocht hebt). Verkruimel er het blokje visbouillon over en laat 5 min. garen.

  5. Voeg de ananasblokjes en de uitgelekte maïs toe. Kruid met peper en zout en laat nog zo'n 5 min. opwarmen.

  6. Afwerking:
  7. Dien onmiddellijk op en serveer met de natuuraardappelen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 873 kcal
Vet 47 g
Koolhydraat 60.7 g
Eiwit 50.1 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Bicicleta Viognier Viña Cono Sur Colchagua Valley - Chili

Bekijk het recept digitaal