- Bewaar

- Bewaar
Zalm met sojascheuten, zoete maïs en ananas
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Bicicleta Viognier Viña Cono Sur Colchagua Valley - Chili
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schil de aardappelen en kook ze 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de diepgevroren zalm 10 min.
-
Doe 2 eetl. olijfolie bij de vis en voeg de diepgevroren sojascheuten toe. Giet er het sap van de ananas bij (leng eventueel aan met water zodat u 2 dl vocht hebt). Verkruimel er het blokje visbouillon over en laat 5 min. garen.
-
Voeg de ananasblokjes en de uitgelekte maïs toe. Kruid met peper en zout en laat nog zo'n 5 min. opwarmen.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op en serveer met de natuuraardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Bicicleta Viognier Viña Cono Sur Colchagua Valley - Chili
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Schil de aardappelen en kook ze 20 min. gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Verhit ondertussen 2 eetl. olijfolie in een pan met antiaanbaklaag en bak de diepgevroren zalm 10 min.
-
Doe 2 eetl. olijfolie bij de vis en voeg de diepgevroren sojascheuten toe. Giet er het sap van de ananas bij (leng eventueel aan met water zodat u 2 dl vocht hebt). Verkruimel er het blokje visbouillon over en laat 5 min. garen.
-
Voeg de ananasblokjes en de uitgelekte maïs toe. Kruid met peper en zout en laat nog zo'n 5 min. opwarmen.
-
Afwerking:
-
Dien onmiddellijk op en serveer met de natuuraardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Tempelier Speciaalbier Wijn Bicicleta Viognier Viña Cono Sur Colchagua Valley - Chili