Zalm op een bedje van sla
Zalm op een bedje van sla

Zalm op een bedje van sla

10 min.
Aperitiefhapje
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 89 kcal
Vet 6.3 g
Koolhydraat 0.3 g
Eiwit 7.8 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Vul de glaasjes tot ± 1/3 met fijngesnipperde krulsla of gemengde scheuten.

  3. Snij de gerookte zalmfilet in blokjes en vul de glaasjes tot 2/3.

  4. Meng de fijngehakte sjalot met de notenolie, de wittewijnazijn, wat fijngesnipperde dille en de roze bessen.

  5. Sprenkel over de zalm en werk af met een takje dille.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Vul de glaasjes tot ± 1/3 met fijngesnipperde krulsla of gemengde scheuten.

  3. Snij de gerookte zalmfilet in blokjes en vul de glaasjes tot 2/3.

  4. Meng de fijngehakte sjalot met de notenolie, de wittewijnazijn, wat fijngesnipperde dille en de roze bessen.

  5. Sprenkel over de zalm en werk af met een takje dille.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 89 kcal
Vet 6.3 g
Koolhydraat 0.3 g
Eiwit 7.8 g

Bekijk het recept digitaal