- Bewaar

- Bewaar
Zalmhapjes met groene asperge en dilleroom
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de aspergepunten 3 à 4 min. in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper intussen de dille fijn. Meng onder de zure room en kruid met peper en zout.
-
Verdeel de zure room over de sneetjes gerookte zalm en leg er enkele aspergepunten op. Rol de sneetjes zalm strak op en snij in 2 of 3 hapklare stukken, afhankelijk van de grootte. Steek vast met een mooi prikkertje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de aspergepunten 3 à 4 min. in lichtgezouten water. Spoel onder koud water en laat uitlekken.
-
Snipper intussen de dille fijn. Meng onder de zure room en kruid met peper en zout.
-
Verdeel de zure room over de sneetjes gerookte zalm en leg er enkele aspergepunten op. Rol de sneetjes zalm strak op en snij in 2 of 3 hapklare stukken, afhankelijk van de grootte. Steek vast met een mooi prikkertje.