- Bewaar

- Bewaar
Zelfgemaakte chips met kruidensausje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water en snij in flinterdunne schijfjes. Spoel de schijfjes onder koud water en dep goed droog.
-
Pers het knoflook en hak de peterselie fijn.
-
Doe de eidooier samen met de mosterd en het knoflook in een maatbeker. Kruid met peper en zout. Mix met de staafmixer en voeg intussen de olie toe in fijne straaltjes tot u een dikvloeibare saus krijgt. Meng er de peterselie onder.
-
Bereiding:
-
Bak de chips enkele sec. goudbruin in de friteuse op 175 °C.
-
Leg de chips op keukenpapier en bestrooi meteen met het zeezout en het paprikapoeder.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20 min.)
-
Wrijf de aardappelen goed schoon onder koud water en snij in flinterdunne schijfjes. Spoel de schijfjes onder koud water en dep goed droog.
-
Pers het knoflook en hak de peterselie fijn.
-
Doe de eidooier samen met de mosterd en het knoflook in een maatbeker. Kruid met peper en zout. Mix met de staafmixer en voeg intussen de olie toe in fijne straaltjes tot u een dikvloeibare saus krijgt. Meng er de peterselie onder.
-
Bereiding:
-
Bak de chips enkele sec. goudbruin in de friteuse op 175 °C.
-
Leg de chips op keukenpapier en bestrooi meteen met het zeezout en het paprikapoeder.