Zoetzure komkommer met kip
Zoetzure komkommer met kip

Zoetzure komkommer met kip

20 min.
Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 41 kcal
Vet 2 g
Koolhydraat 0.5 g
Eiwit 5.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de halve komkommer in gelijke blokjes en marineer in de wittewijnazijn met gember, roze bessen, peper en zout. Plaats 2 u in de koelkast.

  3. Snij de kipfilet in fijne reepjes en meng met de sojasaus, de mosterd en wat peper. Bak de kippenreepjes gaar in de olijfolie. Lepel een bedje komkommerblokjes op elk bordje en leg er enkele reepjes kip over (mag lauw zijn).

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij de halve komkommer in gelijke blokjes en marineer in de wittewijnazijn met gember, roze bessen, peper en zout. Plaats 2 u in de koelkast.

  3. Snij de kipfilet in fijne reepjes en meng met de sojasaus, de mosterd en wat peper. Bak de kippenreepjes gaar in de olijfolie. Lepel een bedje komkommerblokjes op elk bordje en leg er enkele reepjes kip over (mag lauw zijn).

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 41 kcal
Vet 2 g
Koolhydraat 0.5 g
Eiwit 5.2 g

Bekijk het recept digitaal