In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de halve komkommer in gelijke blokjes en marineer in de wittewijnazijn met gember, roze bessen, peper en zout. Plaats 2 u in de koelkast.
Snij de kipfilet in fijne reepjes en meng met de sojasaus, de mosterd en wat peper. Bak de kippenreepjes gaar in de olijfolie. Lepel een bedje komkommerblokjes op elk bordje en leg er enkele reepjes kip over (mag lauw zijn).
Bereiding
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Snij de halve komkommer in gelijke blokjes en marineer in de wittewijnazijn met gember, roze bessen, peper en zout. Plaats 2 u in de koelkast.
Snij de kipfilet in fijne reepjes en meng met de sojasaus, de mosterd en wat peper. Bak de kippenreepjes gaar in de olijfolie. Lepel een bedje komkommerblokjes op elk bordje en leg er enkele reepjes kip over (mag lauw zijn).