Zoetzure runderreepjes met Chinese kool
Zoetzure runderreepjes met Chinese kool

Zoetzure runderreepjes met Chinese kool

Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 602 kcal
Vet 7 g
Koolhydraat 73.5 g
Eiwit 51.7 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de Chinese kool in reepjes.

  4. Snij de champignons in schijfjes.

  5. Bereiding:
  6. Verhit een wok (of een brede, hoge braadpan) en roerbak de runderreepjes ± 5 min. (niet te veel tegelijk zodat u ze goed kan roerbakken).

  7. Voeg de reepjes Chinese kool en de champignonschijfjes toe. Roerbak nog 5 min.

  8. Voeg de zoetzure saus, de wokmie en 5 dl water toe. Roerbak ± 4 min. tot de wokmie het vocht bijna volledig heeft opgenomen.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snij de Chinese kool in reepjes.

  4. Snij de champignons in schijfjes.

  5. Bereiding:
  6. Verhit een wok (of een brede, hoge braadpan) en roerbak de runderreepjes ± 5 min. (niet te veel tegelijk zodat u ze goed kan roerbakken).

  7. Voeg de reepjes Chinese kool en de champignonschijfjes toe. Roerbak nog 5 min.

  8. Voeg de zoetzure saus, de wokmie en 5 dl water toe. Roerbak ± 4 min. tot de wokmie het vocht bijna volledig heeft opgenomen.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 602 kcal
Vet 7 g
Koolhydraat 73.5 g
Eiwit 51.7 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Shiraz-Cabernet Sauvignon Hardys Australië Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje

Bekijk het recept digitaal