- Bewaar

- Bewaar
Zoetzure runderreepjes met Chinese kool
Onze drankensuggesties
Wijn Shiraz-Cabernet Sauvignon Hardys Australië Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de Chinese kool in reepjes.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verhit een wok (of een brede, hoge braadpan) en roerbak de runderreepjes ± 5 min. (niet te veel tegelijk zodat u ze goed kan roerbakken).
-
Voeg de reepjes Chinese kool en de champignonschijfjes toe. Roerbak nog 5 min.
-
Voeg de zoetzure saus, de wokmie en 5 dl water toe. Roerbak ± 4 min. tot de wokmie het vocht bijna volledig heeft opgenomen.
Onze drankensuggesties
Wijn Shiraz-Cabernet Sauvignon Hardys Australië Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de Chinese kool in reepjes.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Bereiding:
-
Verhit een wok (of een brede, hoge braadpan) en roerbak de runderreepjes ± 5 min. (niet te veel tegelijk zodat u ze goed kan roerbakken).
-
Voeg de reepjes Chinese kool en de champignonschijfjes toe. Roerbak nog 5 min.
-
Voeg de zoetzure saus, de wokmie en 5 dl water toe. Roerbak ± 4 min. tot de wokmie het vocht bijna volledig heeft opgenomen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Shiraz-Cabernet Sauvignon Hardys Australië Wijn El Coto Crianza D.O.C. Rioja Spanje