Zomerse pastasalade met worst
Zomerse pastasalade met worst

Zomerse pastasalade met worst

20 min.
Hoofdgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 772 kcal
Energie 3230 kj
Vet 33.8 g
Verzadigd vet 8.4 g
Koolhydraat 70.5 g
Suiker 7.7 g
Vezel 12.5 g
Eiwit 40.1 g
Zout 3 g
natrium 1.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Gril intussen de worsten op een matig warme barbecue en snij in schijfjes van 1 cm dik.

  4. Snij de tomaten in 4 en verwijder de pitjes. Snij de kwartjes in blokjes.

  5. Snij de radijzen in 4 en snipper de lente-uitjes fijn. Scheur de blaadjes basilicum en rucola.

  6. Meng de penne met de schijfjes worst, de lente-uitjes, het basilicum en de rucola. Breng op smaak met de olijfolie, peper en zout.

  7. Meng de Griekse yoghurt met de pesto en serveer apart bij de salade.

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 20 min.
  2. Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.

  3. Gril intussen de worsten op een matig warme barbecue en snij in schijfjes van 1 cm dik.

  4. Snij de tomaten in 4 en verwijder de pitjes. Snij de kwartjes in blokjes.

  5. Snij de radijzen in 4 en snipper de lente-uitjes fijn. Scheur de blaadjes basilicum en rucola.

  6. Meng de penne met de schijfjes worst, de lente-uitjes, het basilicum en de rucola. Breng op smaak met de olijfolie, peper en zout.

  7. Meng de Griekse yoghurt met de pesto en serveer apart bij de salade.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 772 kcal
Energie 3230 kj
Vet 33.8 g
Verzadigd vet 8.4 g
Koolhydraat 70.5 g
Suiker 7.7 g
Vezel 12.5 g
Eiwit 40.1 g
Zout 3 g
natrium 1.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Wijn Salento I.G.T. Primitivo Rosé 2020 Masso Antico Puglia - Italië Bier Bière des Amis blond bier

Bekijk het recept digitaal