- Bewaar

- Bewaar
Zomerse pastasalade met worst
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Primitivo Rosé 2020 Masso Antico Puglia - Italië Bier Bière des Amis blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Gril intussen de worsten op een matig warme barbecue en snij in schijfjes van 1 cm dik.
-
Snij de tomaten in 4 en verwijder de pitjes. Snij de kwartjes in blokjes.
-
Snij de radijzen in 4 en snipper de lente-uitjes fijn. Scheur de blaadjes basilicum en rucola.
-
Meng de penne met de schijfjes worst, de lente-uitjes, het basilicum en de rucola. Breng op smaak met de olijfolie, peper en zout.
-
Meng de Griekse yoghurt met de pesto en serveer apart bij de salade.
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Primitivo Rosé 2020 Masso Antico Puglia - Italië Bier Bière des Amis blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min.
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Gril intussen de worsten op een matig warme barbecue en snij in schijfjes van 1 cm dik.
-
Snij de tomaten in 4 en verwijder de pitjes. Snij de kwartjes in blokjes.
-
Snij de radijzen in 4 en snipper de lente-uitjes fijn. Scheur de blaadjes basilicum en rucola.
-
Meng de penne met de schijfjes worst, de lente-uitjes, het basilicum en de rucola. Breng op smaak met de olijfolie, peper en zout.
-
Meng de Griekse yoghurt met de pesto en serveer apart bij de salade.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Salento I.G.T. Primitivo Rosé 2020 Masso Antico Puglia - Italië Bier Bière des Amis blond bier