- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse broodjes met zalm en roomkaas
Onze drankensuggesties
Bier Saison Dupont Biologique Saison Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côtes de Thau
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de broodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de ongeschilde komkommer in dunne linten.
-
Snij de zalm in repen.
-
Bereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de broodjes open en besmeer met de verse kaas. Kruid met peper en zout en bestrooi met het bieslook.
-
Voeg de komkommerlinten en de zalm toe.
-
Werk af met de rucola en sluit de broodjes. Wikkel in een servet en steek vast met een cocktailprikker.
-
Varianten
-
Mozzarella + groene pesto + tomaat + rucola
-
Milde guacamole + ijsbergsla + rosbief + waterkers + radijs + pitasaus
Onze drankensuggesties
Bier Saison Dupont Biologique Saison Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côtes de Thau
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de broodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.
-
Snipper het bieslook fijn.
-
Snij de ongeschilde komkommer in dunne linten.
-
Snij de zalm in repen.
-
Bereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de broodjes open en besmeer met de verse kaas. Kruid met peper en zout en bestrooi met het bieslook.
-
Voeg de komkommerlinten en de zalm toe.
-
Werk af met de rucola en sluit de broodjes. Wikkel in een servet en steek vast met een cocktailprikker.
-
Varianten
-
Mozzarella + groene pesto + tomaat + rucola
-
Milde guacamole + ijsbergsla + rosbief + waterkers + radijs + pitasaus
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Saison Dupont Biologique Saison Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côtes de Thau