Zuiderse broodjes met zalm en roomkaas
Zuiderse broodjes met zalm en roomkaas

Zuiderse broodjes met zalm en roomkaas

Lunch
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

  • Combineer

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 421 kcal
Vet 19 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraat 41.8 g
Suiker 2.1 g
Vezel 3 g
Eiwit 19.2 g
Zout 3.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de broodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.

  4. Snipper het bieslook fijn.

  5. Snij de ongeschilde komkommer in dunne linten.

  6. Snij de zalm in repen.

  7. Bereiding:
  8. (5 min.)

  9. Snij de broodjes open en besmeer met de verse kaas. Kruid met peper en zout en bestrooi met het bieslook.

  10. Voeg de komkommerlinten en de zalm toe.

  11. Werk af met de rucola en sluit de broodjes. Wikkel in een servet en steek vast met een cocktailprikker.

  12. Varianten

  13. Mozzarella + groene pesto + tomaat + rucola

  14. Milde guacamole + ijsbergsla + rosbief + waterkers + radijs + pitasaus

Combineer
  • Bereiding

  • Voedingswaarden

  • Combineer

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (15 min.)

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C. Bak de broodjes af in de voorverwarmde oven (baktijd: zie verpakking). Haal uit de oven en laat afkoelen.

  4. Snipper het bieslook fijn.

  5. Snij de ongeschilde komkommer in dunne linten.

  6. Snij de zalm in repen.

  7. Bereiding:
  8. (5 min.)

  9. Snij de broodjes open en besmeer met de verse kaas. Kruid met peper en zout en bestrooi met het bieslook.

  10. Voeg de komkommerlinten en de zalm toe.

  11. Werk af met de rucola en sluit de broodjes. Wikkel in een servet en steek vast met een cocktailprikker.

  12. Varianten

  13. Mozzarella + groene pesto + tomaat + rucola

  14. Milde guacamole + ijsbergsla + rosbief + waterkers + radijs + pitasaus

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 421 kcal
Vet 19 g
Verzadigd vet 7.9 g
Koolhydraat 41.8 g
Suiker 2.1 g
Vezel 3 g
Eiwit 19.2 g
Zout 3.2 g
Combineer

Onze drankensuggesties

Bier Saison Dupont Biologique Saison Wijn Cap d'Agde Terret I.G.P. Côtes de Thau

Bekijk het recept digitaal