- Bewaar

- Bewaar
Zuiderse lengfilet in spek met geroosterde tomaten
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Luberon
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de olijven in schijfjes en scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
-
Snij de tomaten in kwartjes.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bestrijk de visfilets met de tomatenpuree. Verdeel er de olijven en het basilicum over en bestrooi met de tijm. Wikkel elk stuk vis in 2 sneetjes gerookt spek.
-
Schik de stukken vis samen met de tomaten, het knoflook en de sjalotten in een ovenschaal. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de aardappelblokjes ± 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de stukken vis en de tomaten over de borden en serveer met de aardappelblokjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Kook 50 g voorgekookte aardappelblokjes samen met 100 g tomaten in blokjes en 3 blaadjes basilicum 10 min. in water. 2 Voeg de laatste 5 min. 30 g ontdooide lengfilet toe. Giet af. 3 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Luberon
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de vis oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Snij de olijven in schijfjes en scheur de basilicumblaadjes in stukjes.
-
Snij de tomaten in kwartjes.
-
Snipper de sjalotten en het knoflook fijn.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bestrijk de visfilets met de tomatenpuree. Verdeel er de olijven en het basilicum over en bestrooi met de tijm. Wikkel elk stuk vis in 2 sneetjes gerookt spek.
-
Schik de stukken vis samen met de tomaten, het knoflook en de sjalotten in een ovenschaal. Besprenkel met 2 eetl. olijfolie. Kruid met peper en zout. Zet 20 à 25 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een braadpan en bak de aardappelblokjes ± 10 min. goudbruin. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Verdeel de stukken vis en de tomaten over de borden en serveer met de aardappelblokjes.
Baby eet mee Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Kook 50 g voorgekookte aardappelblokjes samen met 100 g tomaten in blokjes en 3 blaadjes basilicum 10 min. in water. 2 Voeg de laatste 5 min. 30 g ontdooide lengfilet toe. Giet af. 3 Mix tot een gladde puree en roer er 1 koffiel. plantaardige olie onder.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier LeFort Tripel Sterk blond bier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Luberon