- Bewaar

- Bewaar
Glutenvrije pannenkoeken met sinaasappelslaatje
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met een scherp mesje.
-
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een zak stopt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Meng het havermeel met het zout, de suiker, de amandeldrink, de losgeklopte eieren en de vanillezaadjes tot een glad beslag.
-
Laat 1 eetl. kokosolie smelten in een pan en bak 6 pannenkoeken van telkens 2 eetl. beslag. Smelt vervolgens opnieuw 1 eetl. kokosolie in de pan en bak nog 6 pannenkoeken.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pannenkoeken over 4 dessertborden en leg er wat sinaasappelpartjes op. Bestrooi met de grofgehakte hazelnoten en besprenkel met de ahornsiroop.
Ook lekker: werk deze pannenkoeken af met bloedsinaasappel, wanneer die in seizoen is.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Klop de eieren los met een vork.
-
Snij het vanillestokje in de lengte in 2 en schraap er de zaadjes uit met een scherp mesje.
-
Schil de sinaasappelen tot op het vruchtvlees. Snij de partjes van tussen de vliesjes.
-
Hak de hazelnoten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een zak stopt en erover rolt met een deegrol of glazen fles).
-
Bereiding:
-
Meng het havermeel met het zout, de suiker, de amandeldrink, de losgeklopte eieren en de vanillezaadjes tot een glad beslag.
-
Laat 1 eetl. kokosolie smelten in een pan en bak 6 pannenkoeken van telkens 2 eetl. beslag. Smelt vervolgens opnieuw 1 eetl. kokosolie in de pan en bak nog 6 pannenkoeken.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pannenkoeken over 4 dessertborden en leg er wat sinaasappelpartjes op. Bestrooi met de grofgehakte hazelnoten en besprenkel met de ahornsiroop.
Ook lekker: werk deze pannenkoeken af met bloedsinaasappel, wanneer die in seizoen is.