- Bewaar

- Bewaar
Pastasalade met artisjok en tomaat
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel met koud water en laat afkoelen.
-
Snij ondertussen de artisjokken in kleine stukjes.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in blokjes.
-
Scheur de blaadjes basilicum.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de halve komkommer in de lengte in 2. Schraap er met een koffielepel de pitjes uit en snij in kleine blokjes.
-
Pers de limoen.
-
Hak de rucola grof.
-
Bereiding:
-
Meng 3 eetl. olie uit de verpakking van de artisjokken onder de pasta. Voeg het limoensap, de stukjes artisjok, de tomaten, het basilicum, de komkommer en de pijnboompitten toe.
-
Voeg net voor het serveren de rucola toe. Kruid met zwarte peper en zout
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de penne gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af, spoel met koud water en laat afkoelen.
-
Snij ondertussen de artisjokken in kleine stukjes.
-
Verwijder de pitjes uit de tomaten en snij in blokjes.
-
Scheur de blaadjes basilicum.
-
Rooster de pijnboompitten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Snij de halve komkommer in de lengte in 2. Schraap er met een koffielepel de pitjes uit en snij in kleine blokjes.
-
Pers de limoen.
-
Hak de rucola grof.
-
Bereiding:
-
Meng 3 eetl. olie uit de verpakking van de artisjokken onder de pasta. Voeg het limoensap, de stukjes artisjok, de tomaten, het basilicum, de komkommer en de pijnboompitten toe.
-
Voeg net voor het serveren de rucola toe. Kruid met zwarte peper en zout