- Bewaar

- Bewaar
Andijviesoep met room en croutons
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de andijvie in reepjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en de aardappelen enkele min. Overgiet met 1 L water en verkruimel er het bouillonblokje over. Laat 15 min. koken.
-
Voeg de andijvie toe. Kruid met peper en zout. Laat nog 2 à 3 min. koken. Mix fijn.
-
Verdeel de soep over diepe borden en werk af met een scheutje room en de croutons.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Schil de aardappelen en snij in stukken.
-
Snipper de ui fijn.
-
Snij de andijvie in reepjes.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de ui en de aardappelen enkele min. Overgiet met 1 L water en verkruimel er het bouillonblokje over. Laat 15 min. koken.
-
Voeg de andijvie toe. Kruid met peper en zout. Laat nog 2 à 3 min. koken. Mix fijn.
-
Verdeel de soep over diepe borden en werk af met een scheutje room en de croutons.