- Bewaar

- Bewaar
Asperges met kruidenmayonaise
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de asperges van top naar voet. Snij de harde uiteinden (± 2 cm) eraf.
-
Bereiding:
-
Leg de asperges in een ruime hoeveelheid lichtgezouten kokend water. Laat 10 à 15 min. koken, afhankelijk van de dikte (prik er voorzichtig in met een vork om de gaarheid te controleren). Schep de asperges uit het water en laat uitlekken. U kan de asperges ook stomen.
-
Meng de rest van de ingrediënten voor de kruidenmayonaise.
-
Afwerking:
-
Verdeel de asperges over de borden en dien op met de kruidenmayonaise. U kan de asperges ook serveren als tapa. Snij ze dan in 2. Geef er de kruidenmayonaise bij als dipsausje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de asperges van top naar voet. Snij de harde uiteinden (± 2 cm) eraf.
-
Bereiding:
-
Leg de asperges in een ruime hoeveelheid lichtgezouten kokend water. Laat 10 à 15 min. koken, afhankelijk van de dikte (prik er voorzichtig in met een vork om de gaarheid te controleren). Schep de asperges uit het water en laat uitlekken. U kan de asperges ook stomen.
-
Meng de rest van de ingrediënten voor de kruidenmayonaise.
-
Afwerking:
-
Verdeel de asperges over de borden en dien op met de kruidenmayonaise. U kan de asperges ook serveren als tapa. Snij ze dan in 2. Geef er de kruidenmayonaise bij als dipsausje.