- Bewaar

- Bewaar
Aubergineburger met yoghurtdressing
Onze drankensuggesties
Wijn Change Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier La Cambre Blond Blond bier
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Meng de panko met de bloem en de Provençaalse kruiden. Klop de eieren los.
-
Snipper de lente-ui fijn. Snij de aubergine in schijven van 1 cm, haal ze door het ei en paneer met het pankomengsel.
-
Verwijder de uiteindes van de prinsessenbonen en kook ze 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de gepaneerde aubergine ± 3 min. goudbruin langs elke kant.
-
Rasp de appel fijn, prak het vruchtvlees van de avocado en meng allebei met de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Bak de hamburgerbroodjes (instructies: zie verpakking).
-
Schik de aubergine op een broodje. Verdeel er de Griekse yoghurt, prinsessenbonen en lente-ui over.
Onze drankensuggesties
Wijn Change Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier La Cambre Blond Blond bier
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
25 min.
-
Meng de panko met de bloem en de Provençaalse kruiden. Klop de eieren los.
-
Snipper de lente-ui fijn. Snij de aubergine in schijven van 1 cm, haal ze door het ei en paneer met het pankomengsel.
-
Verwijder de uiteindes van de prinsessenbonen en kook ze 8 min. in lichtgezouten water. Giet af en spoel onder koud water.
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de gepaneerde aubergine ± 3 min. goudbruin langs elke kant.
-
Rasp de appel fijn, prak het vruchtvlees van de avocado en meng allebei met de Griekse yoghurt. Kruid met peper en zout.
-
Bak de hamburgerbroodjes (instructies: zie verpakking).
-
Schik de aubergine op een broodje. Verdeel er de Griekse yoghurt, prinsessenbonen en lente-ui over.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Change Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand Bier La Cambre Blond Blond bier