- Bewaar

- Bewaar
Bowl met rode curry en kippenballetjes
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Château Marguerite rosé A.O.P. Fronton
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20min)
-
Snij de rode zoete puntpaprika's in de lengte in 2. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in schuine stukken.
-
Snij de paksoi in reepjes van 2 cm.
-
Schil de wortelen en snij in schijfjes.
-
Snij de lente-ui in schuine stukken.
-
Snipper het knoflook fijn en rasp de gember.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Bereiding:
-
Kook de wortelen 6 min. in lichtgezouten water. Haal ze uit de kookpot met een schuimspaan.
-
Kook de noedels in het water van de wortelen (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in een pan en stoof de gember en het knoflook 2 min. Voeg de paksoi toe en stoof nog 5 min. Kruid met peper en zout. Schep uit de pan en hou warm.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de pan en bak de zoete puntpaprika en de wortelen 5 min. Kruid met peper.
-
Rooster intussen de cashewnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Schep uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. rijstolie in de pan en bak de kippenballetjes 5 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Verwarm intussen in een steelpan de rode currypasta met de sambal oelek en de kokosmelk.
-
Afwerking:
-
Schep de noedels, de balletjes en de groenten naast elkaar in de bowls. Giet de currysaus in het midden. Werk af met de lente-ui en de cashewnoten
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Château Marguerite rosé A.O.P. Fronton
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(20min)
-
Snij de rode zoete puntpaprika's in de lengte in 2. Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten en snij in schuine stukken.
-
Snij de paksoi in reepjes van 2 cm.
-
Schil de wortelen en snij in schijfjes.
-
Snij de lente-ui in schuine stukken.
-
Snipper het knoflook fijn en rasp de gember.
-
Hak de cashewnoten grof.
-
Bereiding:
-
Kook de wortelen 6 min. in lichtgezouten water. Haal ze uit de kookpot met een schuimspaan.
-
Kook de noedels in het water van de wortelen (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Verhit intussen 1 eetl. rijstolie in een pan en stoof de gember en het knoflook 2 min. Voeg de paksoi toe en stoof nog 5 min. Kruid met peper en zout. Schep uit de pan en hou warm.
-
Verhit opnieuw 1 eetl. rijstolie in de pan en bak de zoete puntpaprika en de wortelen 5 min. Kruid met peper.
-
Rooster intussen de cashewnoten in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof. Schep uit de pan.
-
Verhit 1 eetl. rijstolie in de pan en bak de kippenballetjes 5 min. goudbruin aan alle kanten.
-
Verwarm intussen in een steelpan de rode currypasta met de sambal oelek en de kokosmelk.
-
Afwerking:
-
Schep de noedels, de balletjes en de groenten naast elkaar in de bowls. Giet de currysaus in het midden. Werk af met de lente-ui en de cashewnoten
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Troubadour Magma Amberkleurige tripel IPA Wijn Château Marguerite rosé A.O.P. Fronton