Croissant met ham en kaas
Croissant met ham en kaas

Croissant met ham en kaas

25 min.
Ontbijt
6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 318 kcal
Energie 1331 kj
Vet 22.2 g
Verzadigd vet 13.4 g
Koolhydraat 15.3 g
Suiker 1.1 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 13.9 g
Zout 0.9 g
natrium 0.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min. + 15 min. in de oven
  2. Rasp de schapenkaas grof. Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes.

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit op een bakplaat en snij in 6 punten.

  5. Beleg de punten met prosciutto, schapenkaas en gedroogde tomaten. Rol op in de vorm van een croissant.

  6. Klop de eidooier los en bestrijk er de croissants mee. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. 10 min. + 15 min. in de oven
  2. Rasp de schapenkaas grof. Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes.

  3. Verwarm de oven voor op 180 °C.

  4. Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit op een bakplaat en snij in 6 punten.

  5. Beleg de punten met prosciutto, schapenkaas en gedroogde tomaten. Rol op in de vorm van een croissant.

  6. Klop de eidooier los en bestrijk er de croissants mee. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 318 kcal
Energie 1331 kj
Vet 22.2 g
Verzadigd vet 13.4 g
Koolhydraat 15.3 g
Suiker 1.1 g
Vezel 0.6 g
Eiwit 13.9 g
Zout 0.9 g
natrium 0.4 g

Bekijk het recept digitaal