- Bewaar

- Bewaar
Croissant met ham en kaas
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
10 min. + 15 min. in de oven
-
Rasp de schapenkaas grof. Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit op een bakplaat en snij in 6 punten.
-
Beleg de punten met prosciutto, schapenkaas en gedroogde tomaten. Rol op in de vorm van een croissant.
-
Klop de eidooier los en bestrijk er de croissants mee. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
10 min. + 15 min. in de oven
-
Rasp de schapenkaas grof. Snij de gedroogde tomaten in fijne reepjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Rol het bladerdeeg met het bakpapier uit op een bakplaat en snij in 6 punten.
-
Beleg de punten met prosciutto, schapenkaas en gedroogde tomaten. Rol op in de vorm van een croissant.
-
Klop de eidooier los en bestrijk er de croissants mee. Zet 10 à 15 min. in de voorverwarmde oven.