- Bewaar

- Bewaar
Crunchy granolarepen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Hak de noten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles). - Ontpit de dadels. Snij samen met de gedroogde abrikozen in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Meng de havermout, de kaneel, het zout en de suiker goed onder elkaar in een kom. Voeg de grofgehakte noten en de stukjes dadel en abrikoos toe.
-
Meng in een andere kom de honing, de kokosolie en 2 eetl. water tot een egale massa. Voeg toe aan de haver-notenmengeling en meng onder elkaar tot u een goed klevend mengsel hebt.
-
Verdeel het mengsel over een bakplaat met bakpapier (de laag moet ± 1 cm dik zijn). Druk goed aan zodat u straks stevige repen krijgt.
-
Bak 20 à 25 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.
-
Afwerking:
-
Snij in 6 repen en bewaar in een blikken doos. Of wikkel elke reep apart in bakpapier en werk af met een mooi touwtje.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.) - Hak de noten grof (dat gaat makkelijk als u ze in een plastic zakje steekt en erover rolt met een deegrol of glazen fles). - Ontpit de dadels. Snij samen met de gedroogde abrikozen in kleine stukjes.
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 175 °C.
-
Meng de havermout, de kaneel, het zout en de suiker goed onder elkaar in een kom. Voeg de grofgehakte noten en de stukjes dadel en abrikoos toe.
-
Meng in een andere kom de honing, de kokosolie en 2 eetl. water tot een egale massa. Voeg toe aan de haver-notenmengeling en meng onder elkaar tot u een goed klevend mengsel hebt.
-
Verdeel het mengsel over een bakplaat met bakpapier (de laag moet ± 1 cm dik zijn). Druk goed aan zodat u straks stevige repen krijgt.
-
Bak 20 à 25 min. goudbruin in de voorverwarmde oven.
-
Haal uit de oven en laat volledig afkoelen.
-
Afwerking:
-
Snij in 6 repen en bewaar in een blikken doos. Of wikkel elke reep apart in bakpapier en werk af met een mooi touwtje.