Fruitchutneys
Fruitchutneys

Fruitchutneys

35 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de ui en de sjalotten in kleine stukjes.

  3. Snij het fruit in stukken.

  4. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Doe alle ingrediënten (behalve de noten) in een kookpan met dikke bodem. Laat afgedekt sudderen gedurende 15 min.

  7. Voeg de noten toe en laat nog 5 min. stoven zonder deksel.

  8. Afwerking:
  9. Dien koud of warm op bij uw zomergerechten.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Snij de ui en de sjalotten in kleine stukjes.

  3. Snij het fruit in stukken.

  4. Verwijder de pitjes uit het pepertje en snij in stukjes.

  5. Bereiding:
  6. Doe alle ingrediënten (behalve de noten) in een kookpan met dikke bodem. Laat afgedekt sudderen gedurende 15 min.

  7. Voeg de noten toe en laat nog 5 min. stoven zonder deksel.

  8. Afwerking:
  9. Dien koud of warm op bij uw zomergerechten.

Bekijk het recept digitaal