- Bewaar

- Bewaar
Gebardeerde fazantfilet
Onze drankensuggesties
Wijn Château Limbourg - A.O.P. Pessac-Léognan Château Lestage - A.O.P. Listrac
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Ontdooitijd + 5 min.
-
Laat de fazantenborstfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Wikkel elke filet in een sneetje spek en zet vast met een cocktailprikker.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de fazantenborstfilets ± 2 min. aan elke kant. Haal ze uit de pan en doe er het citroensap, de room en de mosterd in.
-
Meng goed door elkaar en kruid met de rozemarijn, de jeneverbessen en peper.
-
Leg de fazantenborstfilets in de saus, dek de pan af en laat ± 6 min. garen op een zacht vuur.
-
Haal het vlees opnieuw uit de pan en hou warm. Laat de saus op een hoog vuur inkoken tot de gewenste dikte.
-
Afwerking:
-
Verdeel de fazantenborstfilets over de borden. Overgiet met de saus en serveer met gestoofd witloof en gekookte aardappelen.
Onze drankensuggesties
Wijn Château Limbourg - A.O.P. Pessac-Léognan Château Lestage - A.O.P. Listrac
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Ontdooitijd + 5 min.
-
Laat de fazantenborstfilets oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Wikkel elke filet in een sneetje spek en zet vast met een cocktailprikker.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een braadpan en bak de fazantenborstfilets ± 2 min. aan elke kant. Haal ze uit de pan en doe er het citroensap, de room en de mosterd in.
-
Meng goed door elkaar en kruid met de rozemarijn, de jeneverbessen en peper.
-
Leg de fazantenborstfilets in de saus, dek de pan af en laat ± 6 min. garen op een zacht vuur.
-
Haal het vlees opnieuw uit de pan en hou warm. Laat de saus op een hoog vuur inkoken tot de gewenste dikte.
-
Afwerking:
-
Verdeel de fazantenborstfilets over de borden. Overgiet met de saus en serveer met gestoofd witloof en gekookte aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Château Limbourg - A.O.P. Pessac-Léognan Château Lestage - A.O.P. Listrac