- Bewaar

- Bewaar
Gemarineerde kippenhaasjes met prinsessenbonen en pinda's
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + 30 min. marineren)
-
Schil de gember en rasp fijn. Meng onder de mosterd en het citroensap. Meng er de kippenhaasjes onder en laat 30 min. afgedekt marineren in de koelkast.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika's en snij in dunne reepjes.
-
Hak de pinda's grof.
-
Bereiding:
-
(30 min.)
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kippenhaasjes en de puntpaprika's 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de prinsessenbonen onder de rijst en verdeel over de borden. Schik er telkens enkele kippenhaasjes en wat reepjes paprika op. Bestrooi met de pinda's.
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min. + 30 min. marineren)
-
Schil de gember en rasp fijn. Meng onder de mosterd en het citroensap. Meng er de kippenhaasjes onder en laat 30 min. afgedekt marineren in de koelkast.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de puntpaprika's en snij in dunne reepjes.
-
Hak de pinda's grof.
-
Bereiding:
-
(30 min.)
-
Kook de prinsessenbonen 8 min. onafgedekt gaar in lichtgezouten water. Giet af.
-
Kook de rijst gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking).
-
Verhit de olijfolie in een pan en bak de kippenhaasjes en de puntpaprika's 10 min. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Meng de prinsessenbonen onder de rijst en verdeel over de borden. Schik er telkens enkele kippenhaasjes en wat reepjes paprika op. Bestrooi met de pinda's.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier La Cambre IPA Blond abdijbier Wijn Aigle Noir Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc Gérard Bertrand