- Bewaar

- Bewaar
Gepaneerde kalfssnede met gestoofde venkel en rucolaslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Rosso Conero D.O.C. San Giorgio Marche
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Klop het ei los.
-
Rasp de parmezaan.
-
Hak de blaadjes salie grof.
-
Verwijder de harde kern uit de venkelknollen en snij ze in stukken.
-
Snij de tapastomaten in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot. Stoof de stukken venkel 20 min. afgedekt gaar op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng intussen het paneermeel of de panko met de grofgehakte salie en de helft van de parmezaan.
-
Kruid de kalfssneden aan beide kanten met zwarte peper en zout.
-
Wentel het vlees door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en ten slotte door het gekruide paneermeel.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de gepaneerde kalfssneden 3 à 4 min. aan elke kant, tot ze mooi krokant zijn.
-
Meng de tapastomaten onder de rucola.
-
Maak een vinaigrette met de extra vierge olijfolie, de balsamicoazijn, zwarte peper en zout. Meng ze onder het rucolaslaatje.
-
Roer op het einde van de bereidingstijd de rest van de parmezaan onder de venkel.
-
Afwerking:
-
Serveer met Griekse pasta (risone) of gebakken aardappelen.
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Rosso Conero D.O.C. San Giorgio Marche
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Klop het ei los.
-
Rasp de parmezaan.
-
Hak de blaadjes salie grof.
-
Verwijder de harde kern uit de venkelknollen en snij ze in stukken.
-
Snij de tapastomaten in 4.
-
Bereiding:
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een kookpot. Stoof de stukken venkel 20 min. afgedekt gaar op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Meng intussen het paneermeel of de panko met de grofgehakte salie en de helft van de parmezaan.
-
Kruid de kalfssneden aan beide kanten met zwarte peper en zout.
-
Wentel het vlees door de bloem, daarna door het losgeklopte ei en ten slotte door het gekruide paneermeel.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de gepaneerde kalfssneden 3 à 4 min. aan elke kant, tot ze mooi krokant zijn.
-
Meng de tapastomaten onder de rucola.
-
Maak een vinaigrette met de extra vierge olijfolie, de balsamicoazijn, zwarte peper en zout. Meng ze onder het rucolaslaatje.
-
Roer op het einde van de bereidingstijd de rest van de parmezaan onder de venkel.
-
Afwerking:
-
Serveer met Griekse pasta (risone) of gebakken aardappelen.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Keizer Karel Goud Blond Speciaalbier Wijn Rosso Conero D.O.C. San Giorgio Marche