- Bewaar

- Bewaar
Hamburger met frietjes van pastinaak en winterslaatje
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Salento I.G.T. Primitivo Piana del Sole Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook en het bieslook fijn. Meng met de plattekaas, 1/3 koffiel. paprikapoeder, peper en zout.
-
Schil de pastinaken en snij in frietjes.
-
Snij de rode ui in ringen.
-
Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en haal de partjes van tussen de vliesjes. Doe dit boven een kom en vang het sap op.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne ringen.
-
Hak de pecannoten grof.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de pastinaak en de rode ui met 1 eetl. olijfolie, de rest van het paprikapoeder, peper en zout. Verdeel alles over een bakplaat met bakpapier en spreid goed uit. Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de runderburgers 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng het witloof onder de slamix, de pecannoten en de sinaasappelpartjes.
-
Maak een vinaigrette met 2 eetl. olijfolie, het sinaasappelsap, peper en zout. Besprenkel er het witloofslaatje mee.
-
Afwerking:
-
Serveer de runderburger met de pastinaakfrieten, het slaatje en de plattekaassaus
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 25 min. 1 Snij 50 g geschilde pastinaak, 50 g witloof en 50 g geschilde aardappelen in blokjes. Kook samen met 30 g runderburgers 20 min. in water. Giet af. 2 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Salento I.G.T. Primitivo Piana del Sole Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Snipper het knoflook en het bieslook fijn. Meng met de plattekaas, 1/3 koffiel. paprikapoeder, peper en zout.
-
Schil de pastinaken en snij in frietjes.
-
Snij de rode ui in ringen.
-
Schil de sinaasappel tot op het vruchtvlees en haal de partjes van tussen de vliesjes. Doe dit boven een kom en vang het sap op.
-
Verwijder de harde kern uit het witloof en snij in fijne ringen.
-
Hak de pecannoten grof.
-
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Bereiding:
-
Meng de pastinaak en de rode ui met 1 eetl. olijfolie, de rest van het paprikapoeder, peper en zout. Verdeel alles over een bakplaat met bakpapier en spreid goed uit. Zet 25 à 30 min. in de voorverwarmde oven.
-
Verhit intussen 2 eetl. olijfolie in een pan en bak de runderburgers 4 à 5 min. aan elke kant. Kruid met peper en zout.
-
Meng het witloof onder de slamix, de pecannoten en de sinaasappelpartjes.
-
Maak een vinaigrette met 2 eetl. olijfolie, het sinaasappelsap, peper en zout. Besprenkel er het witloofslaatje mee.
-
Afwerking:
-
Serveer de runderburger met de pastinaakfrieten, het slaatje en de plattekaassaus
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 25 min. 1 Snij 50 g geschilde pastinaak, 50 g witloof en 50 g geschilde aardappelen in blokjes. Kook samen met 30 g runderburgers 20 min. in water. Giet af. 2 Mix fijn en meng met 1 koffiel. plantaardige olie
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Blond Blond abdijbier Wijn Salento I.G.T. Primitivo Piana del Sole Puglia - Italië