Ijsthee met gember en mango
Ijsthee met gember en mango

Ijsthee met gember en mango

6 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10min)

  3. Pers 1 citroen. Snij de andere citroen en de limoen in schijfjes.

  4. Pel de gember en rasp hem.

  5. Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes.

  6. Bereiding:
  7. 1 Pureer 3/4 van de mangoblokjes in een kom samen met de gember.

  8. 2 Giet er 5 dl kokend water over en voeg de zakjes thee, de honing en het citroensap toe. Meng en laat 10 min. trekken.

  9. 3 Giet de thee door een zeef in een karaf en vul aan met 1,5 L water en ijsblokjes.

  10. 4 Werk af met de rest van de mangoblokjes, de citroen- en limoenschijfjes en de takjes munt.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10min)

  3. Pers 1 citroen. Snij de andere citroen en de limoen in schijfjes.

  4. Pel de gember en rasp hem.

  5. Snij het vruchtvlees van de mango in blokjes.

  6. Bereiding:
  7. 1 Pureer 3/4 van de mangoblokjes in een kom samen met de gember.

  8. 2 Giet er 5 dl kokend water over en voeg de zakjes thee, de honing en het citroensap toe. Meng en laat 10 min. trekken.

  9. 3 Giet de thee door een zeef in een karaf en vul aan met 1,5 L water en ijsblokjes.

  10. 4 Werk af met de rest van de mangoblokjes, de citroen- en limoenschijfjes en de takjes munt.

Bekijk het recept digitaal