- Bewaar

- Bewaar
Kleurrijk pladijspakketje met tomatencoulis
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. | Classico | Moncaro | Marche | Italië Les Hauts Rocs `Terra Vitis' | A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de spinazie volledig ontdooien.
-
Laat de pladijsfilets volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Leg de pladijsfilets met de velkant (het donkere gedeelte) naar boven en beleg de helft van elke filet met de spinazie en de mozzarella. Kruid met peper en zout.
-
Plooi de filets dicht en druk goed aan.
-
Snipper de sjalot heel fijn.
-
Bereiding:
-
Maak de tomatencoulis: verhit 1 eetl. olijfolie in een steelpan en stoof de fijngesnipperde sjalot glazig. Giet er de passata over. Kruid met peper, zout en paprikapoeder. Laat 6 à 8 min. sudderen op een zacht vuur, zonder deksel. Meng regelmatig.
-
Wentel de vispakketjes voorzichtig in de bloem.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en leg er voorzichtig de pakketjes in. Bak 2 min. op een matig vuur. Draai voorzichtig om (pladijs is een fragiele vissoort) en laat nog 2 min. langer bakken.
-
Afwerking:
-
Serveer de pladijspakketjes met de tomatencoulis en geef er tagliatelle of farfalle bij.
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. | Classico | Moncaro | Marche | Italië Les Hauts Rocs `Terra Vitis' | A.O.P. Côtes du Rhône Villages
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de spinazie volledig ontdooien.
-
Laat de pladijsfilets volledig ontdooien en dep goed droog.
-
Leg de pladijsfilets met de velkant (het donkere gedeelte) naar boven en beleg de helft van elke filet met de spinazie en de mozzarella. Kruid met peper en zout.
-
Plooi de filets dicht en druk goed aan.
-
Snipper de sjalot heel fijn.
-
Bereiding:
-
Maak de tomatencoulis: verhit 1 eetl. olijfolie in een steelpan en stoof de fijngesnipperde sjalot glazig. Giet er de passata over. Kruid met peper, zout en paprikapoeder. Laat 6 à 8 min. sudderen op een zacht vuur, zonder deksel. Meng regelmatig.
-
Wentel de vispakketjes voorzichtig in de bloem.
-
Verhit 2 eetl. olijfolie in een braadpan en leg er voorzichtig de pakketjes in. Bak 2 min. op een matig vuur. Draai voorzichtig om (pladijs is een fragiele vissoort) en laat nog 2 min. langer bakken.
-
Afwerking:
-
Serveer de pladijspakketjes met de tomatencoulis en geef er tagliatelle of farfalle bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Verdicchio dei Castelli di Jesi D.O.C. | Classico | Moncaro | Marche | Italië Les Hauts Rocs `Terra Vitis' | A.O.P. Côtes du Rhône Villages