- Bewaar

- Bewaar
Koolvishaasje met groenterijst
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Bourgogne A.O.P. Chardonnay 'Les Cailloux' Albert Bichot
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de koolvishaasjes oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en roerbak de aardappelblokjes 5 min. Voeg het diepgevroren preiwit toe en bak nog 10 min. op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de helft van de lente-uitjes. Voeg de rijst en 5 dl water toe. Roer goed en breng aan de kook. Dek de kookpot af en laat 10 min. garen op een zacht vuur.
-
Kruid de koolvishaasjes aan beide kanten met zwarte peper en zout. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukken vis mooi bruin en gaar.
-
Meng de gekookte rijst onder de groenten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de vis en de groenterijst over de borden. Werk af met de rest van de lente-uitjes en de gehakte hazelnoten.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (15 min.) 1. Schil 50 g zoete aardappel en snij in blokjes. 2. Kook 30 g oppervlakkig ontdooid koolvishaasje, 50 g diepgevroren preiwit en de aardappelblokjes 12 min. in een bodempje water. 3. Giet af, meng er 1 eetl. gekookte basmatirijst onder en pureer of mix met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Bourgogne A.O.P. Chardonnay 'Les Cailloux' Albert Bichot
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(ontdooitijd + 15 min.)
-
Laat de koolvishaasjes oppervlakkig ontdooien en dep goed droog.
-
Schil de zoete aardappelen en snij in blokjes van 1 cm.
-
Snipper de lente-uitjes fijn.
-
Hak de hazelnoten grof.
-
Bereiding:
-
Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en roerbak de aardappelblokjes 5 min. Voeg het diepgevroren preiwit toe en bak nog 10 min. op een zacht vuur. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Verhit intussen 1 eetl. olijfolie in een kookpot en stoof de helft van de lente-uitjes. Voeg de rijst en 5 dl water toe. Roer goed en breng aan de kook. Dek de kookpot af en laat 10 min. garen op een zacht vuur.
-
Kruid de koolvishaasjes aan beide kanten met zwarte peper en zout. Verhit 1 eetl. olijfolie in een pan en bak de stukken vis mooi bruin en gaar.
-
Meng de gekookte rijst onder de groenten.
-
Afwerking:
-
Verdeel de vis en de groenterijst over de borden. Werk af met de rest van de lente-uitjes en de gehakte hazelnoten.
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding (15 min.) 1. Schil 50 g zoete aardappel en snij in blokjes. 2. Kook 30 g oppervlakkig ontdooid koolvishaasje, 50 g diepgevroren preiwit en de aardappelblokjes 12 min. in een bodempje water. 3. Giet af, meng er 1 eetl. gekookte basmatirijst onder en pureer of mix met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Hoegaarden Witbier Wijn Bourgogne A.O.P. Chardonnay 'Les Cailloux' Albert Bichot