- Bewaar

- Bewaar
Lasagne van knolselder en avocadomousse
Onze drankensuggesties
Wijn * Vermentino di Sardegna D.O.C. - Sardegna - Italië Wijn * Brindisi Rosso D.O.C. - Piana del Sole - Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de knolselder, snij eerst in plakken van 1/2 cm dik en dan in vierkanten van 5 cm (u hebt 8 vierkanten nodig).
-
Pers de limoen.
-
Stoom of kook de stukken knolselder 15 min. gaar. Besprenkel met de helft van het limoensap.
-
Prak intussen het vruchtvlees van de avocado's met een vork. Voeg de rest van het limoensap toe en meng goed. Kruid met peper en zout.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Plet het knoflookteentje.
-
Snipper 2 takjes peterselie fijn.
-
Snij de sneetjes pancetta in reepjes.
-
Bereiding:
-
Bak de reepjes pancetta krokant in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de champignonschijfjes en het geplette knoflook op een hoog vuur. Voeg de fijngesnipperde peterselie toe. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Maak op elk bord een lasagne: begin met een knolselderschijfje en leg daarop de avocadomousse en de gebakken champignons. Herhaal dat nog eens. Werk af met de krokante pancettareepjes en een blaadje peterselie.
Onze drankensuggesties
Wijn * Vermentino di Sardegna D.O.C. - Sardegna - Italië Wijn * Brindisi Rosso D.O.C. - Piana del Sole - Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Schil de knolselder, snij eerst in plakken van 1/2 cm dik en dan in vierkanten van 5 cm (u hebt 8 vierkanten nodig).
-
Pers de limoen.
-
Stoom of kook de stukken knolselder 15 min. gaar. Besprenkel met de helft van het limoensap.
-
Prak intussen het vruchtvlees van de avocado's met een vork. Voeg de rest van het limoensap toe en meng goed. Kruid met peper en zout.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Plet het knoflookteentje.
-
Snipper 2 takjes peterselie fijn.
-
Snij de sneetjes pancetta in reepjes.
-
Bereiding:
-
Bak de reepjes pancetta krokant in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de champignonschijfjes en het geplette knoflook op een hoog vuur. Voeg de fijngesnipperde peterselie toe. Kruid met peper en zout.
-
Afwerking:
-
Maak op elk bord een lasagne: begin met een knolselderschijfje en leg daarop de avocadomousse en de gebakken champignons. Herhaal dat nog eens. Werk af met de krokante pancettareepjes en een blaadje peterselie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn * Vermentino di Sardegna D.O.C. - Sardegna - Italië Wijn * Brindisi Rosso D.O.C. - Piana del Sole - Puglia - Italië