- Bewaar

- Bewaar
Lauwe aardappelsalade met ham en asperges
Onze drankensuggesties
Wijn Dão D.O.C. Granado Portugal
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de eitjes hard (10 min.).
-
Laat de asperges uitlekken.
-
Snij de gekookte ham in blokjes.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Schil de appel en snij in blokjes.
-
Ontpit de tomaten en snij in blokjes.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van ± 1,5 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelblokjes gaar in lichtgezouten water gedurende 5 à 10 min. Giet af en laat even afkoelen.
-
Plet intussen de eitjes en meng met 1 eetl. mayonaise. Schep er de blokjes lauwe aardappel en ham onder. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Meng de tomatenblokjes onder de rucola.
-
Meng de 2 kaasjes met het sap van 1/2 citroen. Kruid naar smaak met kerrie, peper en zout.
-
Meng er de champignonschijfjes en de appelblokjes onder.
-
Afwerking:
-
Leg de rucola met tomatenblokjes midden op het bord. Schep er een portie appel-champignonmengeling op. Schik er de aardappelsalade rond en versier met de aspergestukjes. Serveer met wat brood.
Onze drankensuggesties
Wijn Dão D.O.C. Granado Portugal
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Kook de eitjes hard (10 min.).
-
Laat de asperges uitlekken.
-
Snij de gekookte ham in blokjes.
-
Snij de champignons in schijfjes.
-
Schil de appel en snij in blokjes.
-
Ontpit de tomaten en snij in blokjes.
-
Schil de aardappelen en snij in blokjes van ± 1,5 cm.
-
Bereiding:
-
Kook de aardappelblokjes gaar in lichtgezouten water gedurende 5 à 10 min. Giet af en laat even afkoelen.
-
Plet intussen de eitjes en meng met 1 eetl. mayonaise. Schep er de blokjes lauwe aardappel en ham onder. Kruid naar smaak met peper en zout.
-
Meng de tomatenblokjes onder de rucola.
-
Meng de 2 kaasjes met het sap van 1/2 citroen. Kruid naar smaak met kerrie, peper en zout.
-
Meng er de champignonschijfjes en de appelblokjes onder.
-
Afwerking:
-
Leg de rucola met tomatenblokjes midden op het bord. Schep er een portie appel-champignonmengeling op. Schik er de aardappelsalade rond en versier met de aspergestukjes. Serveer met wat brood.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Dão D.O.C. Granado Portugal