Minispiesjes met halloumi en barbecuespek
Minispiesjes met halloumi en barbecuespek

Minispiesjes met halloumi en barbecuespek

Aperitiefhapje
16 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 2 sneetjes gemarineerd barbecuespek en 125 g halloumi telkens in 16 blokjes van 2 cm.

  3. Knip 8 brochettestokjes in 2 en prik er telkens een stukje spek, een stukje kaas en een kerstomaat op.

  4. Bestrijk met olijfolie, bestrooi met tijmblaadjes en bak eventjes op de barbecue.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 2 sneetjes gemarineerd barbecuespek en 125 g halloumi telkens in 16 blokjes van 2 cm.

  3. Knip 8 brochettestokjes in 2 en prik er telkens een stukje spek, een stukje kaas en een kerstomaat op.

  4. Bestrijk met olijfolie, bestrooi met tijmblaadjes en bak eventjes op de barbecue.

Bekijk het recept digitaal