- Bewaar

- Bewaar
Pastaslaatje met meloenbolletjes en spinazie
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel abdijbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato Piana del Sole Puglia - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Snij de spinazieblaadjes grof.
-
Verwijder de pitten uit de meloen. Snij de halve meloen in bolletjes.
-
Bereiding:
-
Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Bak ondertussen de spekblokjes en het teentje knoflook goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng alle ingrediënten onder elkaar en kruid met peper en zout.
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel abdijbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato Piana del Sole Puglia - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper de lente-uitjes en het knoflook fijn.
-
Snij de spinazieblaadjes grof.
-
Verwijder de pitten uit de meloen. Snij de halve meloen in bolletjes.
-
Bereiding:
-
Kook de penne beetgaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.
-
Bak ondertussen de spekblokjes en het teentje knoflook goudbruin in een braadpan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.
-
Meng alle ingrediënten onder elkaar en kruid met peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Floreffe Dubbel abdijbier Wijn Salento I.G.T. Negroamaro Rosato Piana del Sole Puglia - Italië