Pastinaakstoemp met groene kruiden
Pastinaakstoemp met groene kruiden

Pastinaakstoemp met groene kruiden

35 min.
Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 344 kcal
Vet 14 g
Koolhydraat 48.1 g
Eiwit 6.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. Maak de stoemp zoals hierboven en vervang de melk door karnemelk of zure room.

  4. Snipper het bieslook en de peterselie fijn en meng vlak voor het opdienen onder de puree.

  5. Afwerking:
  6. Heerlijk bij vis of vegetarische burgers.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.

  2. Bereiding:
  3. Maak de stoemp zoals hierboven en vervang de melk door karnemelk of zure room.

  4. Snipper het bieslook en de peterselie fijn en meng vlak voor het opdienen onder de puree.

  5. Afwerking:
  6. Heerlijk bij vis of vegetarische burgers.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 344 kcal
Vet 14 g
Koolhydraat 48.1 g
Eiwit 6.4 g

Bekijk het recept digitaal