- Bewaar

- Bewaar
Romige pastaschotel met prei, spek en kastanjechampignons
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Tripel Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teel
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de preien in fijne ringen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de spekblokjes 2 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Doe de prei in dezelfde kookpot en stoof 5 min. Kruid met de tijm en overgiet met de room. Laat nog 5 min. garen. Voeg de champignons, het spek en de mosterd toe en roer goed. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groente-spekmengeling over
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Snij 100 g preiwit in fijne ringen en kook samen met 30 g gesneden kastanjechampignons en 30 g cavatappi 10 min. in water. Giet af. 2 Mix alle ingrediënten tot een gladde puree en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Tripel Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teel
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(5 min.)
-
Snij de preien in fijne ringen.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een kookpot en bak de spekblokjes 2 min. Voeg de champignons toe en roerbak 5 min. Haal uit de pan en zet opzij.
-
Doe de prei in dezelfde kookpot en stoof 5 min. Kruid met de tijm en overgiet met de room. Laat nog 5 min. garen. Voeg de champignons, het spek en de mosterd toe en roer goed. Kruid met peper en zout.
-
Kook intussen de pasta gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af.
-
Afwerking:
-
Verdeel de pasta over de borden en lepel er de groente-spekmengeling over
Door de ingrediënten en de bereidingswijze licht aan te passen kan u dit recept ook tegelijkertijd klaarmaken voor uw peuter of baby. Bereiding : 15 min. 1 Snij 100 g preiwit in fijne ringen en kook samen met 30 g gesneden kastanjechampignons en 30 g cavatappi 10 min. in water. Giet af. 2 Mix alle ingrediënten tot een gladde puree en meng met 1 koffiel. plantaardige olie.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Maredsous Tripel Blond abdijbier Wijn Les Hauts Rocs A.O.P. Côtes du Rhône Milieubewuste teel