- Bewaar

- Bewaar
Scampisoep met lookbroodjes
Onze drankensuggesties
Wijn A.C. Tavel Grote rosé uit het
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Leg de diepgevroren scampi's 2 min. in een kom heet water, zodat u ze gemakkelijk kunt pellen.
-
Snij de diepgevroren bloemkoolroosjes in kleine stukken.
-
Bereiding:
-
Breng de kreeftensoep met evenveel water zachtjes aan de kook.
-
Kruid de gepelde scampi's met peper en een weinig zout.
-
Voeg vervolgens de kleine bloemkoolroosjes toe en de scampi's. Laat 5 min. zachtjes doorkoken. Werk af met de peterselie.
-
Voor de lookbroodjes mengt u de boter met de 3 geperste teentjes knoflook en 1 eetl. fijngehakte peterselie.
-
Snij het stokbrood in de lengte middendoor en smeer er de lookboter op. Verdeel het brood in porties en laat het enkele minuten kleuren onder de grill.
Onze drankensuggesties
Wijn A.C. Tavel Grote rosé uit het
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Leg de diepgevroren scampi's 2 min. in een kom heet water, zodat u ze gemakkelijk kunt pellen.
-
Snij de diepgevroren bloemkoolroosjes in kleine stukken.
-
Bereiding:
-
Breng de kreeftensoep met evenveel water zachtjes aan de kook.
-
Kruid de gepelde scampi's met peper en een weinig zout.
-
Voeg vervolgens de kleine bloemkoolroosjes toe en de scampi's. Laat 5 min. zachtjes doorkoken. Werk af met de peterselie.
-
Voor de lookbroodjes mengt u de boter met de 3 geperste teentjes knoflook en 1 eetl. fijngehakte peterselie.
-
Snij het stokbrood in de lengte middendoor en smeer er de lookboter op. Verdeel het brood in porties en laat het enkele minuten kleuren onder de grill.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn A.C. Tavel Grote rosé uit het