- Bewaar

- Bewaar
Spies van gemarineerde staartvis met aspergeslaatje
Onze drankensuggesties
Wijn Muscat Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Aantrekkelijke Elzaswijn met heerlijke neus van muskaatdruiven en een aangenaam droge, volle smaak. Wijn Manoir du Fort A.C. Sancerre Wijn Droge witte loirewijn met een fruitig boeket en een nerveuze gecorseerde smaak. Zeer verfrissend.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de staartvis ontdooien. Snij de vis in 16 stukken.
-
Verwijder de zaadjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij hem in 20 stukken.
-
Meng alle ingrediënten van de marinade en leg er de stukken vis en paprika gedurende 2 u in. Roer regelmatig om.
-
Bereid de diepgevroren prinsessenbonen in lichtgezouten kokend water gedurende 10 min. (verse bonen: 15 min.). Zet geen deksel op de pan, zo blijven de prinsessenbonen mooi groen. Laat uitlekken, spoel met koud water en laat volledig afkoelen.
-
Bereid de diepgevroren asperges in lichtgezouten kokend water gedurende 15 min. (verse asperges: 20 min.). Laat uitlekken en volledig afkoelen. Snij de asperges doormidden en voeg er de prinsessenbonen en de gehalveerde kerstomaten bij.
-
Meng alle ingrediënten van de vinaigrette. Giet over de groenten en laat rusten op een koele plaats.
-
Bereiding:
-
Maak 4 brochettes: schuif afwisselend vis en paprika op de brochettestokjes.
-
Bak de brochettes op de hete grill gedurende 10 à 15 min. Draai ze halfweg de baktijd om.
-
Afwerking:
-
Dien op met de aspergesalade, aardappelen in de schil of in papillot en kervelmayonaise.
Onze drankensuggesties
Wijn Muscat Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Aantrekkelijke Elzaswijn met heerlijke neus van muskaatdruiven en een aangenaam droge, volle smaak. Wijn Manoir du Fort A.C. Sancerre Wijn Droge witte loirewijn met een fruitig boeket en een nerveuze gecorseerde smaak. Zeer verfrissend.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Laat de staartvis ontdooien. Snij de vis in 16 stukken.
-
Verwijder de zaadjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij hem in 20 stukken.
-
Meng alle ingrediënten van de marinade en leg er de stukken vis en paprika gedurende 2 u in. Roer regelmatig om.
-
Bereid de diepgevroren prinsessenbonen in lichtgezouten kokend water gedurende 10 min. (verse bonen: 15 min.). Zet geen deksel op de pan, zo blijven de prinsessenbonen mooi groen. Laat uitlekken, spoel met koud water en laat volledig afkoelen.
-
Bereid de diepgevroren asperges in lichtgezouten kokend water gedurende 15 min. (verse asperges: 20 min.). Laat uitlekken en volledig afkoelen. Snij de asperges doormidden en voeg er de prinsessenbonen en de gehalveerde kerstomaten bij.
-
Meng alle ingrediënten van de vinaigrette. Giet over de groenten en laat rusten op een koele plaats.
-
Bereiding:
-
Maak 4 brochettes: schuif afwisselend vis en paprika op de brochettestokjes.
-
Bak de brochettes op de hete grill gedurende 10 à 15 min. Draai ze halfweg de baktijd om.
-
Afwerking:
-
Dien op met de aspergesalade, aardappelen in de schil of in papillot en kervelmayonaise.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Muscat Caves de Bennwihr A.C. Alsace Wijn Aantrekkelijke Elzaswijn met heerlijke neus van muskaatdruiven en een aangenaam droge, volle smaak. Wijn Manoir du Fort A.C. Sancerre Wijn Droge witte loirewijn met een fruitig boeket en een nerveuze gecorseerde smaak. Zeer verfrissend.