- Bewaar

- Bewaar
Waterkerssoep met amandelen
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de diepgevroren groentereepjes ± 2 min. al roerend.
-
Strooi er 6 eetl. amandelpoeder over en giet er de kippenbouillon bij. Dek af en laat 15 min. koken op een zacht vuur.
-
Snij intussen de harde steeltjes van de waterkers. Hou enkele blaadjes apart voor de afwerking. Voeg de rest toe aan de bouillon en laat 30 sec. meekoken. Mix de soep heel fijn.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over kommetjes en werk telkens af met enkele blaadjes waterkers en 1 eetl. amandelpoeder.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Los het/de bouillonblokje(s) op in heet water.
-
Bereiding:
-
Smelt de boter in een kookpot en stoof de diepgevroren groentereepjes ± 2 min. al roerend.
-
Strooi er 6 eetl. amandelpoeder over en giet er de kippenbouillon bij. Dek af en laat 15 min. koken op een zacht vuur.
-
Snij intussen de harde steeltjes van de waterkers. Hou enkele blaadjes apart voor de afwerking. Voeg de rest toe aan de bouillon en laat 30 sec. meekoken. Mix de soep heel fijn.
-
Afwerking:
-
Verdeel de soep over kommetjes en werk telkens af met enkele blaadjes waterkers en 1 eetl. amandelpoeder.