- Bewaar

- Bewaar
Zalm bellevue
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Cuvée Réserve A.C. Alsace Caves de Bennwihr Wijn Domaine les Lauzes Chardonnay Vin de Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breng 2 L water aan de kook met de wijn, de soepgroenten, de halve gepelde citroen, tijm, laurier, peper en zout. Laat 5 min. doorkoken.
-
Spoel de diepgevroren zalm af onder koud stromend water en leg hem in de kokende bouillon. De zalm moet volledig onder staan (indien nodig voegt u nog wat water en wijn toe). Dek af en breng opnieuw tot tegen het kookpunt. Laat vanaf dan nog 5 min. zachtjes doorkoken.
-
Neem de pan van het vuur, dek af en zet weg op een koele plaats. De zalm wordt vanzelf verder gaar en blijft op die manier bijzonder sappig.
-
Bereiding:
-
(de dag zelf)
-
Neem de zalm voorzichtig uit de bouillon en verwijder het vel. Het bruine laagje op de zalm schraapt u weg met de botte kant van een aardappelmesje.
-
Afwerking:
-
Voor de versiering kunt u kleine tomaten vullen met noordzeegarnalen, halve gekookte eitjes uithalen en terug vullen met een mengsel van de eidooiers, mayonaise, gesnipperde peterselie, nootmuskaat, peper en zout.
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Cuvée Réserve A.C. Alsace Caves de Bennwihr Wijn Domaine les Lauzes Chardonnay Vin de Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Breng 2 L water aan de kook met de wijn, de soepgroenten, de halve gepelde citroen, tijm, laurier, peper en zout. Laat 5 min. doorkoken.
-
Spoel de diepgevroren zalm af onder koud stromend water en leg hem in de kokende bouillon. De zalm moet volledig onder staan (indien nodig voegt u nog wat water en wijn toe). Dek af en breng opnieuw tot tegen het kookpunt. Laat vanaf dan nog 5 min. zachtjes doorkoken.
-
Neem de pan van het vuur, dek af en zet weg op een koele plaats. De zalm wordt vanzelf verder gaar en blijft op die manier bijzonder sappig.
-
Bereiding:
-
(de dag zelf)
-
Neem de zalm voorzichtig uit de bouillon en verwijder het vel. Het bruine laagje op de zalm schraapt u weg met de botte kant van een aardappelmesje.
-
Afwerking:
-
Voor de versiering kunt u kleine tomaten vullen met noordzeegarnalen, halve gekookte eitjes uithalen en terug vullen met een mengsel van de eidooiers, mayonaise, gesnipperde peterselie, nootmuskaat, peper en zout.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Wijn Pinot Gris Cuvée Réserve A.C. Alsace Caves de Bennwihr Wijn Domaine les Lauzes Chardonnay Vin de Pays d'Oc