- Bewaar

- Bewaar
Zeewolffilets met prei
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Breng het water met de witte wijn, het citroensap, de diepgevroren soepgroenten, tijm, laurier, peterselie, peper en zout aan de kook en laat 5 min. doorkoken.
-
Leg hierin de zeewolffilets, dek af en neem de pan na 2 min. van het vuur. De vis gaart vanzelf verder (1).
-
Stoof de fijngesnipperde preien in wat boter (2). Voeg 2 eetl. kookvocht van de vis toe en laat op een zacht vuur gaar worden (± 20 min.).
-
Voor de saus laat u 2 dl kookvocht in een braadpan tot de helft inkoken. Voeg er 2 dl room bij en laat al roerend tot de gewenste dikte inkoken.
-
Afwerking:
-
Schep de prei op een schotel. Schik daarop de visfilets en overgiet met de saus. Dien op met gekookte aardappelen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Breng het water met de witte wijn, het citroensap, de diepgevroren soepgroenten, tijm, laurier, peterselie, peper en zout aan de kook en laat 5 min. doorkoken.
-
Leg hierin de zeewolffilets, dek af en neem de pan na 2 min. van het vuur. De vis gaart vanzelf verder (1).
-
Stoof de fijngesnipperde preien in wat boter (2). Voeg 2 eetl. kookvocht van de vis toe en laat op een zacht vuur gaar worden (± 20 min.).
-
Voor de saus laat u 2 dl kookvocht in een braadpan tot de helft inkoken. Voeg er 2 dl room bij en laat al roerend tot de gewenste dikte inkoken.
-
Afwerking:
-
Schep de prei op een schotel. Schik daarop de visfilets en overgiet met de saus. Dien op met gekookte aardappelen.