In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Klop de eidooiers onder de visfond en voeg de olijfolie in fijne straaltjes toe, tot u een gladde saus met een vaste structuur bekomt, zoals mayonaise. Voeg de knoflook en de harissa toe. Kruid naar smaak met peper en zout.
Bereiding
Bereiding
Kookstand
In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
Bereiding:
Klop de eidooiers onder de visfond en voeg de olijfolie in fijne straaltjes toe, tot u een gladde saus met een vaste structuur bekomt, zoals mayonaise. Voeg de knoflook en de harissa toe. Kruid naar smaak met peper en zout.