Antipasti met rosbief en parmezaan
Antipasti met rosbief en parmezaan

Antipasti met rosbief en parmezaan

Aperitiefhapje
20 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 45 kcal
Vet 2.7 g
Koolhydraat 3.4 g
Eiwit 2.5 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Beleg elke wrap met 2 sneetjes gebraden rosbief. Bestrooi met de pijnboompitten, de kappertjes en de rucola. Schraap er de parmezaan over.

  4. Besprenkel met de olijfolie en kruid met de versgemalen peper.

  5. Rol de wraps strak op en snij in stukjes van 2 cm. Steek vast met een prikkertje.

Tip

Vervang de gebraden rosbief gerust door rundercarpaccio.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Rooster de pijnboompitten goudbruin in een pan met antiaanbaklaag, zonder vetstof.

  3. Beleg elke wrap met 2 sneetjes gebraden rosbief. Bestrooi met de pijnboompitten, de kappertjes en de rucola. Schraap er de parmezaan over.

  4. Besprenkel met de olijfolie en kruid met de versgemalen peper.

  5. Rol de wraps strak op en snij in stukjes van 2 cm. Steek vast met een prikkertje.

Tip

Vervang de gebraden rosbief gerust door rundercarpaccio.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 45 kcal
Vet 2.7 g
Koolhydraat 3.4 g
Eiwit 2.5 g

Bekijk het recept digitaal