- Bewaar

- Bewaar
Appel-perencake
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 1 u. in de oven
-
Schil het fruit. Rasp de peer en 1 appel en snij de tweede appel in schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de eieren en de zachte boter met de kloppers van de mixer.
-
Meng de bloem, het zout en de geraspte appel en peer in een mengkom. Voeg het eiermengsel, de rietsuiker en de helft van het kaneelpoeder toe en mix 10 min.
-
Bekleed een rechthoekige bakvorm met bakpapier en giet er het deeg in. Duw de schijfjes appel naast elkaar in het deeg. Zet 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Laat de cake afkoelen op een taartrooster en snij in plakken. Roer de Griekse yoghurt los en schep een lepeltje op elk plakje cake. Bestrooi met de rest van het kaneelpoeder en werk af met enkele appelchips..
-
Snij de kiwibes in schijfjes en schik tussen de appelchips.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
15 min. + 1 u. in de oven
-
Schil het fruit. Rasp de peer en 1 appel en snij de tweede appel in schijfjes.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Meng de eieren en de zachte boter met de kloppers van de mixer.
-
Meng de bloem, het zout en de geraspte appel en peer in een mengkom. Voeg het eiermengsel, de rietsuiker en de helft van het kaneelpoeder toe en mix 10 min.
-
Bekleed een rechthoekige bakvorm met bakpapier en giet er het deeg in. Duw de schijfjes appel naast elkaar in het deeg. Zet 1 u. in de voorverwarmde oven.
-
Laat de cake afkoelen op een taartrooster en snij in plakken. Roer de Griekse yoghurt los en schep een lepeltje op elk plakje cake. Bestrooi met de rest van het kaneelpoeder en werk af met enkele appelchips..
-
Snij de kiwibes in schijfjes en schik tussen de appelchips.