Appel-perenchutney
- Bewaar

- Bewaar
Appel-perenchutney
Bijgerecht
4 pers.
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie
166 kcal
Vet
0.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraat
39.1 g
Suiker
37.1 g
Vezel
1.8 g
Eiwit
1 g
Zout
0 g
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn en rasp de gember.
-
Snij de ongeschilde appel en peer in gelijke blokjes.
-
Bereiding:
-
Doe de ui, de rozijnen, de gember en de suiker in een kookpot. Meng goed onder elkaar.
-
Voeg de blokjes appel en peer toe en overgiet met de sherryazijn.
-
Laat 20 min. stoven op een zacht vuur tot een compote.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Bereiding
Kookstand
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snipper de ui fijn en rasp de gember.
-
Snij de ongeschilde appel en peer in gelijke blokjes.
-
Bereiding:
-
Doe de ui, de rozijnen, de gember en de suiker in een kookpot. Meng goed onder elkaar.
-
Voeg de blokjes appel en peer toe en overgiet met de sherryazijn.
-
Laat 20 min. stoven op een zacht vuur tot een compote.
Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie
166 kcal
Vet
0.1 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraat
39.1 g
Suiker
37.1 g
Vezel
1.8 g
Eiwit
1 g
Zout
0 g
Meer recepten?
Bekijk het recept digitaal
Boodschappen doen
Werken bij Colruyt?