Appel-perenchutney
Appel-perenchutney

Appel-perenchutney

Bijgerecht
4 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 166 kcal
Vet 0.1 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraat 39.1 g
Suiker 37.1 g
Vezel 1.8 g
Eiwit 1 g
Zout 0 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de ui fijn en rasp de gember.

  4. Snij de ongeschilde appel en peer in gelijke blokjes.

  5. Bereiding:
  6. Doe de ui, de rozijnen, de gember en de suiker in een kookpot. Meng goed onder elkaar.

  7. Voeg de blokjes appel en peer toe en overgiet met de sherryazijn.

  8. Laat 20 min. stoven op een zacht vuur tot een compote.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Snipper de ui fijn en rasp de gember.

  4. Snij de ongeschilde appel en peer in gelijke blokjes.

  5. Bereiding:
  6. Doe de ui, de rozijnen, de gember en de suiker in een kookpot. Meng goed onder elkaar.

  7. Voeg de blokjes appel en peer toe en overgiet met de sherryazijn.

  8. Laat 20 min. stoven op een zacht vuur tot een compote.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 166 kcal
Vet 0.1 g
Verzadigd vet 0 g
Koolhydraat 39.1 g
Suiker 37.1 g
Vezel 1.8 g
Eiwit 1 g
Zout 0 g

Bekijk het recept digitaal