- Bewaar

- Bewaar
Avocadohummus
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Mix samen met het gepelde knoflook, de tahin, de koriander, het komijnpoeder en 2 eetl. olijfolie tot een gladde massa.
-
Pers de limoen en mix samen met het vruchtvlees van de avocado's onder de hummus. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de avocadohummus in een potje en bedruppel met 1 eetl. olijfolie. Geef nog een draai van de pepermolen.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Spoel de kikkererwten onder koud water en laat uitlekken. Mix samen met het gepelde knoflook, de tahin, de koriander, het komijnpoeder en 2 eetl. olijfolie tot een gladde massa.
-
Pers de limoen en mix samen met het vruchtvlees van de avocado's onder de hummus. Kruid met zwarte peper en zout.
-
Doe de avocadohummus in een potje en bedruppel met 1 eetl. olijfolie. Geef nog een draai van de pepermolen.