- Bewaar

- Bewaar
Aziatische noedelsalade
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de rode ui in fijne repen.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in heel fijne reepjes van 3 à 4 cm.
-
Snipper de lente-uitjes fijn. Hou wat groen apart voor de afwerking.
-
Pers het sap van 1/2 limoen en snij de andere helft in partjes.
-
Hak de koriander grof en hou enkele blaadjes apart voor de afwerking.
-
Snij de peultjes in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de rode ui, het knoflook en de gember 1 min. Voeg de wokgroenten, de paprikareepjes en de peultjes toe. Kruid met peper en zout en roerbak 5 à 8 min.
-
Kook intussen de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er het limoensap, de sesamolie en de sojasaus onder.
-
Meng de sobanoedels met de groenten, de koriander en de lente-uitjes. Schik op een schaal en kruid met peper en eventueel nog wat zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met het groen van de lenteuitjes, wat korianderblaadjes en enkele cashewnoten. Serveer met de partjes limoen.
Voorzie per persoon ± 4 stukken of ± 350 g vlees (gewicht zonder been). Wil je ook vis serveren? Dan is 1/3 vis en 2/3 vlees een goede verhouding. Voor de kinderen Voor je kroost volstaat 150 g per kind.
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
Snipper het knoflook fijn.
-
Snij de rode ui in fijne repen.
-
Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika en snij in heel fijne reepjes van 3 à 4 cm.
-
Snipper de lente-uitjes fijn. Hou wat groen apart voor de afwerking.
-
Pers het sap van 1/2 limoen en snij de andere helft in partjes.
-
Hak de koriander grof en hou enkele blaadjes apart voor de afwerking.
-
Snij de peultjes in 2.
-
Bereiding:
-
Verhit de olijfolie in een pan en stoof de rode ui, het knoflook en de gember 1 min. Voeg de wokgroenten, de paprikareepjes en de peultjes toe. Kruid met peper en zout en roerbak 5 à 8 min.
-
Kook intussen de sobanoedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en meng er het limoensap, de sesamolie en de sojasaus onder.
-
Meng de sobanoedels met de groenten, de koriander en de lente-uitjes. Schik op een schaal en kruid met peper en eventueel nog wat zout.
-
Afwerking:
-
Werk af met het groen van de lenteuitjes, wat korianderblaadjes en enkele cashewnoten. Serveer met de partjes limoen.
Voorzie per persoon ± 4 stukken of ± 350 g vlees (gewicht zonder been). Wil je ook vis serveren? Dan is 1/3 vis en 2/3 vlees een goede verhouding. Voor de kinderen Voor je kroost volstaat 150 g per kind.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Postel Blond Blond abdijbier Wijn Domaine du Château d'Eau Chardonnay I.G.P. Pays d'Oc