- Bewaar

- Bewaar
Banaan-pannenkoekenbrochette
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de bananen in schijfjes van ± 3 cm dik.
-
Bereiding:
-
Maak het pannenkoekenbeslag: meng de bloem, de eieren, de melk, de suiker en de vanillesuiker in een kom tot een glad beslag.
-
Smelt per pannenkoek 1/2 eetl. boter in een koekenpan. Bak 10 pannenkoeken en laat afkoelen.
-
Meng intussen de ricotta met de chocopasta, het cacaopoeder en het zout.
-
Besmeer de pannenkoeken met de ricottavulling en rol ze strak op.
-
Snij de pannenkoeken in stukken van ± 3 cm.
-
Maak de brochettes: prik afwisselend schijfjes banaan en stukken pannenkoek op 20 spiesjes.
Als je de brochettes vooraf maakt, besprenkel de bananen dan met citroensap. Zo verkleuren ze niet.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Snij de bananen in schijfjes van ± 3 cm dik.
-
Bereiding:
-
Maak het pannenkoekenbeslag: meng de bloem, de eieren, de melk, de suiker en de vanillesuiker in een kom tot een glad beslag.
-
Smelt per pannenkoek 1/2 eetl. boter in een koekenpan. Bak 10 pannenkoeken en laat afkoelen.
-
Meng intussen de ricotta met de chocopasta, het cacaopoeder en het zout.
-
Besmeer de pannenkoeken met de ricottavulling en rol ze strak op.
-
Snij de pannenkoeken in stukken van ± 3 cm.
-
Maak de brochettes: prik afwisselend schijfjes banaan en stukken pannenkoek op 20 spiesjes.
Als je de brochettes vooraf maakt, besprenkel de bananen dan met citroensap. Zo verkleuren ze niet.