Broccolipesto
Broccolipesto

Broccolipesto

1 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 1057 kcal
Vet 98.6 g
Koolhydraat 9.2 g
Eiwit 33.2 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verdeel de broccoli in roosjes en snij de steel in fijne stukjes.

  3. Bereiding:
  4. Kook de broccoliroosjes en de look in 15 min. gaar in 1,5 dl lichtgezouten water. Giet af.

  5. Voeg de geraspte parmezaan, pijnboompitten en olijfolie toe. Mix heel fijn en kruid met peper en zout.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. Verdeel de broccoli in roosjes en snij de steel in fijne stukjes.

  3. Bereiding:
  4. Kook de broccoliroosjes en de look in 15 min. gaar in 1,5 dl lichtgezouten water. Giet af.

  5. Voeg de geraspte parmezaan, pijnboompitten en olijfolie toe. Mix heel fijn en kruid met peper en zout.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 1057 kcal
Vet 98.6 g
Koolhydraat 9.2 g
Eiwit 33.2 g

Bekijk het recept digitaal