- Bewaar

- Bewaar
Bruschetta met ansjovis
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Pel de teentjes knoflook en snij ze in de lengte in 2.
-
Snij de ciabatta in 12 sneetjes.
-
Hak de rucola grof.
-
Rasp de pecorino.
-
Bereiding:
-
Rooster de sneetjes ciabatta 2,5 min. aan elke kant onder een ovengrill. Wrijf ze daarna in met het opengesneden knoflook en wat olie uit de verpakking van de gemarineerde tomaten.
-
Leg 2 à 3 uitgelekte ansjovisfilets, wat rucola en halfgedroogde tomaatjes op elk sneetje ciabatta.
-
Werk af met zwarte peper, de balsamicocrème en de geraspte pecorino.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(10 min.)
-
Pel de teentjes knoflook en snij ze in de lengte in 2.
-
Snij de ciabatta in 12 sneetjes.
-
Hak de rucola grof.
-
Rasp de pecorino.
-
Bereiding:
-
Rooster de sneetjes ciabatta 2,5 min. aan elke kant onder een ovengrill. Wrijf ze daarna in met het opengesneden knoflook en wat olie uit de verpakking van de gemarineerde tomaten.
-
Leg 2 à 3 uitgelekte ansjovisfilets, wat rucola en halfgedroogde tomaatjes op elk sneetje ciabatta.
-
Werk af met zwarte peper, de balsamicocrème en de geraspte pecorino.