Bruschetta met ansjovis
Bruschetta met ansjovis

Bruschetta met ansjovis

Aperitiefhapje
12 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 98 kcal
Vet 2.8 g
Koolhydraat 13.7 g
Eiwit 4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Pel de teentjes knoflook en snij ze in de lengte in 2.

  4. Snij de ciabatta in 12 sneetjes.

  5. Hak de rucola grof.

  6. Rasp de pecorino.

  7. Bereiding:
  8. Rooster de sneetjes ciabatta 2,5 min. aan elke kant onder een ovengrill. Wrijf ze daarna in met het opengesneden knoflook en wat olie uit de verpakking van de gemarineerde tomaten.

  9. Leg 2 à 3 uitgelekte ansjovisfilets, wat rucola en halfgedroogde tomaatjes op elk sneetje ciabatta.

  10. Werk af met zwarte peper, de balsamicocrème en de geraspte pecorino.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Voorbereiding:
  2. (10 min.)

  3. Pel de teentjes knoflook en snij ze in de lengte in 2.

  4. Snij de ciabatta in 12 sneetjes.

  5. Hak de rucola grof.

  6. Rasp de pecorino.

  7. Bereiding:
  8. Rooster de sneetjes ciabatta 2,5 min. aan elke kant onder een ovengrill. Wrijf ze daarna in met het opengesneden knoflook en wat olie uit de verpakking van de gemarineerde tomaten.

  9. Leg 2 à 3 uitgelekte ansjovisfilets, wat rucola en halfgedroogde tomaatjes op elk sneetje ciabatta.

  10. Werk af met zwarte peper, de balsamicocrème en de geraspte pecorino.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 98 kcal
Vet 2.8 g
Koolhydraat 13.7 g
Eiwit 4 g

Bekijk het recept digitaal