Bruschetta met blauwe kaas en blauwe druiven
Bruschetta met blauwe kaas en blauwe druiven

Bruschetta met blauwe kaas en blauwe druiven

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Voedingswaarden per persoon
Energie 167 kcal
Vet 11 g
Koolhydraat 9.6 g
Eiwit 7.4 g
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  3. Doe de blauwe druiven in een ovenschaal. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper. Meng goed en zet 8 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Rooster ondertussen het brood in een broodrooster of leg het enkele min. in de oven tot het krokant is. Snij elk sneetje in 2.

  5. Verkruimel de cambozola, scheur de sneden parmaham in 2 en rits de blaadjes van de takjes tijm.

  6. Besprenkel het brood lichtjes met 1 eetl. olijfolie en verdeel er de cambozola over. Beleg met de parmaham, de geroosterde druiven en de tijmblaadjes.

  • Bereiding

  • Voedingswaarden

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Verwarm de oven voor op 220 °C.

  3. Doe de blauwe druiven in een ovenschaal. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper. Meng goed en zet 8 min. in de voorverwarmde oven.

  4. Rooster ondertussen het brood in een broodrooster of leg het enkele min. in de oven tot het krokant is. Snij elk sneetje in 2.

  5. Verkruimel de cambozola, scheur de sneden parmaham in 2 en rits de blaadjes van de takjes tijm.

  6. Besprenkel het brood lichtjes met 1 eetl. olijfolie en verdeel er de cambozola over. Beleg met de parmaham, de geroosterde druiven en de tijmblaadjes.

Voedingswaarden
Voedingswaarden per persoon
Energie 167 kcal
Vet 11 g
Koolhydraat 9.6 g
Eiwit 7.4 g

Bekijk het recept digitaal