- Bewaar

- Bewaar
Bruschetta met blauwe kaas en blauwe druiven
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Doe de blauwe druiven in een ovenschaal. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper. Meng goed en zet 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Rooster ondertussen het brood in een broodrooster of leg het enkele min. in de oven tot het krokant is. Snij elk sneetje in 2.
-
Verkruimel de cambozola, scheur de sneden parmaham in 2 en rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Besprenkel het brood lichtjes met 1 eetl. olijfolie en verdeel er de cambozola over. Beleg met de parmaham, de geroosterde druiven en de tijmblaadjes.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Bereiding:
-
Verwarm de oven voor op 220 °C.
-
Doe de blauwe druiven in een ovenschaal. Besprenkel met 1 eetl. olijfolie en kruid met zwarte peper. Meng goed en zet 8 min. in de voorverwarmde oven.
-
Rooster ondertussen het brood in een broodrooster of leg het enkele min. in de oven tot het krokant is. Snij elk sneetje in 2.
-
Verkruimel de cambozola, scheur de sneden parmaham in 2 en rits de blaadjes van de takjes tijm.
-
Besprenkel het brood lichtjes met 1 eetl. olijfolie en verdeel er de cambozola over. Beleg met de parmaham, de geroosterde druiven en de tijmblaadjes.