Bruschetta met tomaat en mozzarella
Bruschetta met tomaat en mozzarella

Bruschetta met tomaat en mozzarella

Aperitiefhapje
8 pers.
  • Ingrediënten

  • Bereiding

Ingrediënten
Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1 voorgebakken ciabattabrood in 8 schuine stukken. Gril ze 2,5 min. aan elke kant. Wrijf in met 2 teentjes knoflook en besprenkel met olijfolie. Snij 24 tapastomaten in 4 en meng met 12 in ringetjes gesneden zwarte olijven, 1/4 plantje fijngesnipperd basilicum, 1 koffiel. gedroogde oregano, 1 bolletje in blokjes gesneden buffelmozzarella en wat olijfolie.

  • Bereiding

Bereiding

Kookstand

In kookstand blijft je toestel ontgrendeld tijdens het koken.
Door het aantal personen te wijzigen, zijn de aantallen in de ingrediëntenlijst aangepast, maar niet in de bereidingsstappen.

Bereiding

  1. Bereiding:
  2. Snij 1 voorgebakken ciabattabrood in 8 schuine stukken. Gril ze 2,5 min. aan elke kant. Wrijf in met 2 teentjes knoflook en besprenkel met olijfolie. Snij 24 tapastomaten in 4 en meng met 12 in ringetjes gesneden zwarte olijven, 1/4 plantje fijngesnipperd basilicum, 1 koffiel. gedroogde oregano, 1 bolletje in blokjes gesneden buffelmozzarella en wat olijfolie.

Bekijk het recept digitaal