- Bewaar

- Bewaar
Brusselse wafel met fruit en ijs
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schep de bolletjes ijs en zet ze in de diepvriezer tot gebruik.
-
Schil de halve mango en snij in plakjes.
-
Snij de passievruchten in 2 en haal er het vruchtvlees uit.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Rasp de chocolade.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Snij de diepgevroren wafels in de lengte in 2. Leg de repen op een bakplaat en zet 4 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven.
-
Schik intussen de plakjes mango in waaiervorm op de borden. Bestrooi met de granaatappelpitten en de blauwe bessen. Werk af met passievrucht en blaadjes munt.
-
Spuit een toefje slagroom in 6 gaatjes van de repen wafel.
-
Afwerking:
-
Schik 1 reep wafel op elk bord en leg er een bolletje ijs bij. Bestrooi met de pistachenoten en de geraspte chocolade.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schep de bolletjes ijs en zet ze in de diepvriezer tot gebruik.
-
Schil de halve mango en snij in plakjes.
-
Snij de passievruchten in 2 en haal er het vruchtvlees uit.
-
Hak de pistachenoten fijn.
-
Rasp de chocolade.
-
Verwarm de oven voor op 180 °C.
-
Bereiding:
-
Snij de diepgevroren wafels in de lengte in 2. Leg de repen op een bakplaat en zet 4 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven.
-
Schik intussen de plakjes mango in waaiervorm op de borden. Bestrooi met de granaatappelpitten en de blauwe bessen. Werk af met passievrucht en blaadjes munt.
-
Spuit een toefje slagroom in 6 gaatjes van de repen wafel.
-
Afwerking:
-
Schik 1 reep wafel op elk bord en leg er een bolletje ijs bij. Bestrooi met de pistachenoten en de geraspte chocolade.