- Bewaar

- Bewaar
Burrata met pistachepesto, geroosterde kerstomaten en ciabattacroutons
Onze drankensuggesties
Bier Victoria Sterk blond bier Wijn Maremma D.O.C. Vermentino Campo al Moro Toscana - Italië
-
Ingrediënten
-
Bereiding
-
Combineer
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 10 à 12 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de rode ui in ringen en knip de trostomaatjes in kleinere trosjes. Verdeel de ui en de trosjes samen met de andere kerstomaten over een ovenschaal. Overgiet met 1 el olijfolie en kruid met peper en zout. Schik er de takjes oregano en tijm op. Zet 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat licht afkoelen.
-
Maak intussen de pesto. Hak eerst de parmezaan in kleinere stukken. Doe samen met het basilicum, 50 g pistachenoten, het gepelde knoflook en 4 el olijfolie in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout. Hak de rest van de pistachenoten grof en zet opzij.
-
Snij de ciabatta in kleine blokjes van ± 1 cm. Verhit 1 el olijfolie en de boter in een pan met antiaanbaklaag en roerbak de ciabattablokjes goudbruin en krokant. Kruid met peper en zout.
-
Schik de burrata op de tomaten in de ovenschaal en verdeel er de mozzarellabolletjes rond. Werk af met de pistachepesto, peper, zout en de grofgehakte pistachenoten. Geef er de ciabattacroutons bij.
Onze drankensuggesties
Bier Victoria Sterk blond bier Wijn Maremma D.O.C. Vermentino Campo al Moro Toscana - Italië
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
-
Combineer
Kookstand
Bereiding
-
20 min. + 10 à 12 min. in de oven
Verwarm de oven voor op 200 °C.
-
Snij de rode ui in ringen en knip de trostomaatjes in kleinere trosjes. Verdeel de ui en de trosjes samen met de andere kerstomaten over een ovenschaal. Overgiet met 1 el olijfolie en kruid met peper en zout. Schik er de takjes oregano en tijm op. Zet 10 à 12 min. in de voorverwarmde oven. Haal uit de oven en laat licht afkoelen.
-
Maak intussen de pesto. Hak eerst de parmezaan in kleinere stukken. Doe samen met het basilicum, 50 g pistachenoten, het gepelde knoflook en 4 el olijfolie in een blender en mix glad. Kruid met peper en zout. Hak de rest van de pistachenoten grof en zet opzij.
-
Snij de ciabatta in kleine blokjes van ± 1 cm. Verhit 1 el olijfolie en de boter in een pan met antiaanbaklaag en roerbak de ciabattablokjes goudbruin en krokant. Kruid met peper en zout.
-
Schik de burrata op de tomaten in de ovenschaal en verdeel er de mozzarellabolletjes rond. Werk af met de pistachepesto, peper, zout en de grofgehakte pistachenoten. Geef er de ciabattacroutons bij.
Voedingswaarden per persoon
Onze drankensuggesties
Bier Victoria Sterk blond bier Wijn Maremma D.O.C. Vermentino Campo al Moro Toscana - Italië