- Bewaar

- Bewaar
Butternutsoep met kokos en gerookte eend
-
Ingrediënten
-
Bereiding
Voedingswaarden per persoon
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de pompoen en snij in gelijke blokjes.
-
Snij de prei in reepjes en snipper de ui fijn.
-
Snij het citroengras in de lengte in 2.
-
Plooi de gerookte eendenmagret in 2 en prik op een gehalveerde stengel citroengras.
-
Bereiding:
-
Verhit de arachideolie in een kookpot en stoof de ui, de prei en de pompoen 4 à 5 min. Overgiet met 1 L water en voeg het bouillonblokje toe. Laat ± 15 min. sudderen. Mix fijn.
-
Schep de soep in diepe borden. Lepel er in het midden een beetje kokosroom op en garneer met de preischeuten en de eendenmagret. Kruid met peper.
-
Bereiding
-
Voedingswaarden
Kookstand
Bereiding
-
Voorbereiding:
-
(15 min.)
-
Schil de pompoen en snij in gelijke blokjes.
-
Snij de prei in reepjes en snipper de ui fijn.
-
Snij het citroengras in de lengte in 2.
-
Plooi de gerookte eendenmagret in 2 en prik op een gehalveerde stengel citroengras.
-
Bereiding:
-
Verhit de arachideolie in een kookpot en stoof de ui, de prei en de pompoen 4 à 5 min. Overgiet met 1 L water en voeg het bouillonblokje toe. Laat ± 15 min. sudderen. Mix fijn.
-
Schep de soep in diepe borden. Lepel er in het midden een beetje kokosroom op en garneer met de preischeuten en de eendenmagret. Kruid met peper.